Stichting de Paardenkamp

Sharing is GrowingNaast het delen van ervaringen van deelnemers en mijn persoonlijke ervaringen als paardencoach vind ik het belangrijk om ook een deel van mijn opbrengsten te delen met Stichting de Paardenkamp.

Mijn voorliefde voor het oudere paard blijkt uit mijn liefde voor mijn eerste eigen paard Vlerk. Samen met Vlerk legde ik de basis voor mijn blauwdruk van CV-Coaching. Vlerk mocht 31 jaar oud worden bij mij en ik ben hem tot op de dag van vandaag dankbaar voor alle momenten dat hij mij letterlijk en figuurlijk door het leven droeg!

Mijn huidige kudde bestaat uit mijn 24 jarige Liberty, onze 20 jarige Dotje, onze 6 jarige Amor en onze jaarling King. Dus ook hieruit blijkt dat ik zowel privĂ© als beroepsmatig graag dagelijks zowel met oudere als met jongere paarden en pony's werk.

Ik geniet naast het werken met ons jonge spul dus ook enorm van deze brave en bevestigde oudere paarden en pony's. Op mijn manier geef ik ze binnen CV-Coaching een waardevolle dagbesteding in verbinding met mensen en ook een fijne oude dag net als bij Stichting de Paardenkamp.
Vandaar dus ook de warme verbinding met deze bijzondere Stichting.

Bij Stichting de Paardenkamp voelde ik vanaf de allereerste keer dat ik daar rondliep namelijk dezelfde passie voor het oudere paard en het warme welkom bij alle medewerkers. Daarom wilde ik daar dolgraag aan het werk als paardencoach en mijn bijdrage vanuit mijn passie en expertise op deze manier neerzetten. De paarden, de medewerkers en de plek inspireren me altijd enorm in alles wat ik doe en de opbrengsten van CV-Coaching deel ik vanuit heel mijn hart daarom graag met deze bejaarde paarden uit Soest.

Tijdens mijn werk op de Paardenkamp met CV-Coaching zijn de bejaarde paarden vrij om deel te nemen in het veld of mogen ze er voor kiezen om gewoon lekker hun eigen ding te blijven doen. Daarmee respecteren we hun oude dag en dit maakt het juist extra bijzonder wanneer ze uit vrije wil bij ons willen komen aansluiten.

Stichting de PaardenkampWanneer u dus kiest voor een ervaring bij CV-Coaching, dan kiest u er ook voor om via mijn workshops, opleiding of producten deze bijzondere Stichting te ondersteunen. Op deze manier dragen de bejaarde paarden bij aan uw persoonlijke ontwikkeling en draagt u bij aan de ontwikkeling van de initiatieven voor de bejaarde paarden in Soest bij Stichting de Paardenkamp.


Ik heet u van harte welkom voor:

Lezingen&Demonstraties van CV-Coaching @ Dag van het Oudere Paard
Opleiding PaardenPraatPlaten
 Workshop de Praktijkwaaier
Workshop de Systeemklapper
Sprookjes Opstellingen met PaardenGraag tot ziens!
Charlotte van Iersel
www.CV-Coaching.nl
info@cv-coaching.nl

 

Op alle opleidingen, workshops, producten en andere mogelijkheden van CV-Coaching zijn de algemene voorwaarden van toepassing evenals op elke overeenkomst die je met CV-Coaching afsluit.
Voordat je je opgeeft voor een van de mogelijkheden of voordat je een bestelling doet van een van de producten van CV-Coaching is het daarom belangrijk om deze goed door te lezen. Door je aan te melden of door een bestelling te doen geef je aan met deze algemene leveringsvoorwaarden akkoord te gaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten