Opleiding PaardenPraatPlaten

Opleiding PaardenPraatPlaten

Inmiddels is mijn lesmethode PaardenPraatPlaten al op verschillende basisscholen geïntroduceerd en succesvol gebleken. Ook in mijn eigen praktijk zet ik de methode in voor individuele begeleiding, ouder-kind coaching, tijdens vijfdaagse dagkampen en tijdens buitenschoolse leertrajecten voor
RT-Praktijken. De systemische basisprincipes zijn ook prima in te zetten als basis voor een teamtraining.

Ben jij ook Paardencoach of heb je een achtergrond waarbij het lesgeven aan kinderen of begeleiden van kinderen de basis vormt? Of werk jij juist met een specifieke doelgroep, volwassenen of met teams? Ben je in staat om je ware motivatie aan mij kenbaar te maken om bij mij in de opleiding te stappen? Wil je jouw missie en visie gaan vormgeven in jouw eigen PaardenPraatPlaat? Dan ben je van harte welkom voor een intake gesprek!

In mijn opleiding leer je te reflecteren op je eigen handelen als begeleider/docent/coach.
Gaan we o.a. aan de slag met het opstellen van jouw verlangen, systemisch aan het werk, lezen van de Gestalt, de bijbehorende didactiek, symbiose&autonomie, coachen met het enneagram, jouw creativiteit, de methode: Meervoudige Intelligentie en natuurlijk met de paarden!

De opleiding omvat 7 lesdagen verdeeld over ongeveer 1 kwartaal. Hierbij heb ik een verdeling gemaakt tussen theorie, praktijk en zelfstudie&zelfreflectie. Je moet immers in staat zijn om met zachte ogen zonder oordeel naar je deelnemers te kijken, maar ook naar jezelf.

Nadien kun je direct aan de slag met de aangeboden lessenreeks uit de opleidingsmap.

Daarnaast ontwikkel je tijdens de opleiding ook je eigen PaardenPraatPlaat & lessenreeks op basis van je eigen kudde en jouw persoonlijke verhaal/sprookje. Zo kun je in je eigen coachpraktijk en kudde ook authentiek met jouw doelgroep(en) aan het werk.

Ook ben je vrij om onderling met andere PPP-cursisten lessen te ontwikkelen en/of lessenreeksen uit te wisselen. Intervisie, supervisie en samenwerken binnen ons PaardenPraatPlaten-netwerk maken we samen waar en is wat we ambiëren.

De lestijden van de opleidingsgroepen zijn van 10:00-16:00uur
Inclusief lunch & consumpties.
Inclusief Opleidingsmap.
Inclusief Praktijkstage.
Inclusief Coaching Monitor

Opleidingsdata 2018/2019 SOEST:
Dinsdag 27 november 2018
Dinsdag 11 november 2018
Dinsdag 15 januari 2019
Dinsdag 5 februari 2019
Dinsdag 19 februari 2019
Dinsdag 5 maart 2019
Dinsdag 19 maart 2019

Een opleidingsprogramma op maat is ook mogelijk.

Een intake gesprek is verplicht.
Vooraf een individuele coachsessie of workshop(s) bijwonen wordt ook aanbevolen. Op die manier maak je alvast kennis met mij, mijn paarden en mijn werkwijze en weet je ook meteen of het goed voelt.
Verplichte literatuur en praktische tools zijn de Praktijkwaaier en de Systeemklapper.

Voor meer informatie en intake kun je een mailtje sturen met je motivatie naar:
info@cv-coaching.nl

Op alle opleidingen, workshops, producten en andere mogelijkheden van CV-Coaching zijn de algemene voorwaarden van toepassing evenals op elke overeenkomst die je met CV-Coaching afsluit.
Voordat je je opgeeft voor een van de mogelijkheden of voordat je een bestelling doet van een van de producten van CV-Coaching is het daarom belangrijk om deze goed door te lezen. Door je aan te melden of door een bestelling te doen geef je aan met deze algemene leveringsvoorwaarden akkoord te gaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten