dinsdag 24 mei 2011

Pilot Workshop Systemisch werken met Paarden en Pionnen door Tirza Brouwer & Ine Ruijfrok

Heerlijk met paardencoach collega's mogen pionieren met pionnen!

Net als bij Bureau Wind en 3PK was er bij deze dames vandaag ook ruimte voor iedereen om op eigen wijze te ervaren, te ondernemen en succesvol te zijn.

Iedereen mag trouw blijven aan eigen principes en we streven er samen naar om met passie topkwaliteit te leveren met de veiligheid van mens en paard voorop gesteld.

Er ontwikkelen zich op dit moment op verschillende plaatsen gelijksoortige zaken binnen de paardencoaching. Systemisch werken met vloerankers en pionnen o.a. gaat prima en is ook goed in te zetten bij het coachen met paarden hebben we ervaren.

Het is belangrijk dat de deur/poort open blijft staan voor dit soort nieuwe impulsen, ontdekkingen en vooral voor deze vorm van uitwisseling. Dat geeft een gevoel van verbondenheid, maar toch ook vrijheid en zal ons daarnaast samen ook weer verder brengen in de ontwikkelingen van het systemisch paardencoachen. Ieder neemt hier op zijn of haar eigen manier een stukje van mee en zal dit weer verder gaan onderzoeken en vorm gaan geven op geheel eigen wijze.

Ferry Porsche als innovatieve ondernemer omschrijft het als volgt:
"Without independence, without the freedom for new ideas to be tried, to fail, and to ultimately succeed, the world will not move ahead, but live in fear of its own potential."

Bedankt Tirza en Ine voor deze leerzame dag en ik wens jullie heel veel succes met jullie workshop in de toekomst.

Voor meer informatie:

Tirza Brouwer
http://www.essentie.biz/
http://www.inessentie.eu/

Ine Ruifrok
http://www.inemensenwerk.nl/
http://www.inessentie.eu/


Aanwezigen:
Tirza Brouwer, Ine Ruifrok,
Lea Schellekens, Virginie Kosumi,
Corine van der Heijden &
Charlotte van Iersel

Geen opmerkingen:

Een reactie posten