vrijdag 6 januari 2012

www.CV-coaching.nl 2012

1. Individuele coaching € 50,- (kinder coaching € 15,- pp)
Coaching op gedragsniveau, intra-psychisch niveau en systemisch niveau.
Een familie opstelling behoort ook tot de mogelijkheden.


2. Teamcoaching € 50,- pp
(+ eventueel huur locatie en lunch)
Coaching op gedragsniveau, intra-psychisch niveau en systemisch niveau.
Een organisatie opstelling behoort ook tot de mogelijkheden.


3. Effect van de ruiter op het paard. € 30,- pp (kinderles € 15,- pp)
D.m.v. een stuk bewustwording op Rijtechnische Vaardigheden i.c.m. Paardencoaching leert u 'blokkades' of 'probleemgedrag' te herkennen en erkennen. Hierbij maak ik zowel met uzelf als met het paard verbinding en zal ik eerst dit geheel waarnemen. Vervolgens stel ik u dan gericht een aantal vragen. Dit opent vaak al nieuwe deuren in het rijden, in de omgang met en in de verzorging van uw paard en/of paarden.
Als u vervolgens kiest voor een vervolgtraject dat vooral gericht is op de Rijtechnische Vaardigheden dan kan ik samen met Liesbeth Russel van www.russelsridingschool.nl een gericht traject aanbieden m.b.t. coaching&instructie. Wij zullen dan voor u een offerte op maat maken.


4. Workshops € 30,- pp
* Glimlach naar Angst
* Paardencoaching en Mindfulness
* Paardencoaching en HSP


*** Sinds kort is het mogelijk om via CV-coaching kinderworkshops of kinderfeestjes te organiseren. Informeer gerust eens naar de mogelijkheden om een kinderdroom werkelijkheid te laten worden!
Samen met www.kpkoeknuffelen.blogspot.com en
www.villa-confetti.nl is bijna alles mogelijk! Hiervoor maken we voor u een offerte op maat.

5. Fotosessie met uw paard € 30,-
U krijgt alle foto´s digitaal aangeleverd, zodat u zelf kan kiezen welke foto´s u wilt afdrukken en/of plaatsen op uw social networks.

6. Retraiteweekend en/of Midweek
Informeer ook gerust eens naar de mogelijkheden voor een retraiteweekend en/of midweek. In samenwerking met www.kpkoeknuffelen.blogspot.com, B&B Den Buiten in Poppel(BE) en/of Landgoed de Hoevens in Alphen(NL) zal dit een ervaring zijn met CV-coaching om nooit te vergeten!

7. Werkt u bij Achmea?
* Dan kunt u via het diversiteitsnetwerk van Achmea 'DiVA' gebruik maken van 3 gratis individuele sessies bij CV-coaching.
* Ook kunt u voor een teamcoaching of individuele sessie een verzoek voor een paardencoaching indienen bij uw leidinggevende. Via de Interventie Toolkit van S&SZ maken we dan een offerte op maat voor u!CV-coaching is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te Tilburg onder nummer 54359740

Tevreden? Vertel het verder en deel uw ervaringen met anderen via een mail naar info@CV-coaching zodat ik dit kan delen op mijn Blog: www.CharlottevanIersel.blogspot.com
Niet Tevreden? Vertel de reden aan mij en u krijgt direct uw geld terug en ik kan uw feedback gebruiken in mijn persoonlijke ontwikkeling als paardencoach.

Graag tot ziens in Ravels (BE), Tilburg(NL) of op Landgoed de Hoevens(NL)!
Charlotte van Iersel
info@CV-coaching.nl
www.CV-coaching.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten