woensdag 6 februari 2013

Achmea & Stichting de Paardenkamp

Beste collega van Achmea,

 
Diva nodigt je uit voor de workshop Paardencoachen op vrijdag 15 maart:
 
 
Bijzonder en inspirerend is de uitleg over coaching met paarden. Op vrijdag 15 maart kunnen de medewerkers van Achmea weer vanaf 13:00 kennismaken met deze vorm van coaching.

 
Deze workshop wordt ook deze keer weer gehouden in het paardenrusthuis ‘de Paardenkamp’ locatie Birkhoeve in Soest. http://www.paardenkamp.nl/
 
 
In de ontvangstruimte van het paardenrusthuis, onthaalt Charlotte van Iersel ons op uitleg en er kunnen een paar coachvragen behandeld worden met behulp van de prachtige paarden van dit unieke paardenrusthuis .
De coachsessie zal buiten in de wei plaatsvinden, zodat het natuurlijk gedrag van de paarden in de kudde goed te lezen is. Kleding aangepast aan de weersomstandigheden en weidebodem zijn daarom een aanrader. Ook is er een mogelijkheid om binnen te werken met de paarden op deze locatie, dus bij extreme weersomstandigheden kunnen we hier altijd nog naar uitwijken.

 
Tussen 13:00 en 16:00 uur in Soest

 
Er is ruimte voor 15 deelnemers dus is het noodzakelijk om je op te geven via het interne
Achmea-DiVA-netwerk.
Bij teveel aanmeldingen wordt geloot wie mee kan doen.
 
 
Charlotte draagt het paardenrusthuis een zeer warm hart toe en zij schenkt daarom haar opbrengst van deze workshop aan het rusthuis.
U kan zelf ook begunstiger worden van deze Stichting via http://www.paardenkamp.nl/begunstigers/begunstigers.html

 
Voor een algemene indruk van paardencoaching en Charlotte van Iersel kijk dan alvast eens op:
 
 
Tot ziens in Soest!
DiVA bestuur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten