vrijdag 16 mei 2014

Kanjer Weekend @ De Suikerberg mei 2014

Ezels op mijn paardenpad...

Op verzoek van Janine de Haas ga ik aanstaande zondag tijdens haar Kanjer Weekend dan voor het eerst met ezels werken i.p.v. met paarden. Het afgelopen jaar kwamen ze al steeds vaker op mijn pad en nu kan ik er eigenlijk niet meer om heen om ze ook in mijn kudde op te nemen. 

De eerste die ze op mijn pad bracht was mijn lieve vriendin Ingeborg. Haar grote liefde voor ezeltjes dreef mij voor het eerst naar ze toe.

De tweede persoon die ze binnen handbereik bracht was een man die ik het afgelopen jaar spontaan hier in het dorp tegenkwam. Hij bleek de eigenaar van de ezeltjes op de Baalse Hei. Zijn ezeltjes mogen daar het natuurgebied al jaren begrazen en van hem kreeg ik dus aangeboden om eens op deze prachtige plek te gaan werken met zijn schattige ezeltjes. 

De derde is ons Dotje. De gedachte blijft namelijk nog steeds bij mij bestaan dat ons Bliksempje een ezeltje als papa had en dat het daarom niet helemaal verliep zoals we hadden verwacht met het veulentje van ons Dotje. 

Als vierde kwam Maatje Bon een Paardencoach collega op mijn pad die ook met ezels werkt en dan wel met de prachtige reuze variant.  
Wat een geweldige ontmoeting en wat een oerkracht! 

En nu dus als vijfde kwam Janine met het idee om 'toevallig' aan de slag te gaan met kinderen en de bijzondere ezeltjes van Anne Moonen van De Suikerberg.

Ik kijk er enorm naar uit en zal mijn nieuwe collega's daarom via deze weg al even voorstellen.
Naamgenoot: Charlotte


Paulien


Anton

Ik wens alle kinderen van het Kanjer Weekend een heel vriendelijke en waardevolle ontmoeting met deze prachtige ezels en zichzelf. Liefs Charlotte


Voor meer info over het Kanjer Weekend : http://www.stichtingkanjer.nl
Voor meer info over de Suikerberg: http://suikerberg.nl

2 opmerkingen:

  1. Maatje hebben wij vorig jaar ook leren kennen op de open coach dagen of zo (wat jij toen had doorgestuurd). Fijne dame !
    Veel plezier !
    Groetjes Eva en Werner

    BeantwoordenVerwijderen