dinsdag 12 januari 2016

Reiki & CV-Coaching

Reiki & CV-Coaching:
Reiki is het vermogen om mensen te genezen en te helpen d.m.v. handoplegging. Het is een energietherapie - 'rei' betekent universele en 'ki' betekent 'energie'. De energie uit de omgeving wordt via de behandelaar naar de ontvanger geleid. (Dit kan van paard naar mens, van mens naar paard, van mens naar mens of van paard naar paard.)

Doelbewuste intenties:
Om je intentie te laten slagen, is het van belang dat je geloofd dat je uitkomst en hetgeen je voor ogen hebt mogelijk is. Dat je er op vertrouwd dat je het waard bent en dat het voor jou kan en mag gebeuren.

Vijf richtlijnen van Reiki:
Vandaag:
Laat je geen boosheid toe.
Maak je je geen zorgen.
Voel je dankbaarheid.
Ben je toegewijd in je ondernemingen.
Behandel je anderen met vriendelijkheid.

Wat Reiki voor je doet:
Het is een manier om geluk in je leven te brengen met vele zegeningen.
Een wonderbaarlijke remedie voor vele ziekten.
Het helpt je om je in het hier en nu te brengen en je te laten aarden.

CV-Coaching en Reiki:
De afgelopen jaren merkte ik dat mijn paarden in mijn handen kwamen staan als ze daar behoefte aan hadden. Hierbij 'bedachten' ze soms de meest bijzondere posities en bleven dan roerloos staan zolang dat nodig was voor hen. Onbewust bekwaam bracht dit me uiteindelijk in 2011 al op het pad van Reiki.
Reiki kan een onderdeel zijn van  jouw CV-Coaching. Alles staat immers met elkaar in verband en verbinding met jezelf en werken aan fysieke, mentale of emotionele groei is uiteindelijk het doel.

Chakra's in beeld gebracht van mens en paard:Voor meer informatie en mogelijkheden neem gerust eens contact op en/of kom het gewoon zelf eens ervaren!

Vriendelijke groet,
Charlotte
info@CV-Coaching.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten