donderdag 1 november 2012

Kind i.r.t. Ouder(s) & Ouder(s) i.r.t. Kind

Kind i.r.t. Ouder(s)
Dankbaar dat mijn wieg bij jullie stond papa en mama!
Liefs Charlotte

Zoveel van jullie geleerd in een veilige omgeving en vanuit een warm nest. Nu mag ik dan zelf het moederschap gaan ervaren. Moeilijk wel om dit als moeder niet met mijn eigen vader en moeder te kunnen delen op de 'normale' manier. Ik neem jullie in ieder geval in alle stappen bewust mee als opa en oma. Vanaf het allereerste bewustzijn van onze kleine wisten jullie er direct al van en waren jullie er zeker bij in mijn hart, ziel, gevoel en hele wezen. Ik vertrouw er op dat ik via jullie energiestromen altijd met de juiste raad en daad bijgestaan zal worden in mijn huidige en toekomstige omgeving.

De eerste keer dat ik me van jouw aanwezigheid bewust werd was in de wei bij mijn paarden. Liberty kwam voor me staan en drukte zijn buik tegen de mijne en op hetzelfde moment kwam Amor achter me staan en deed hetzelfde met zijn buik tegen mijn rug. Ik werd er helemaal warm van en het voelde als een liefdevolle omhelzing. Ik voelde de veiligheid van een paard voor me en van een paard achter me. Liefdevol kriebelde Liberty met zijn tanden bovenop de staart van Amor en Amor deed het omgekeerde bij Liberty. Zonder woorden, maar met dit gevoel wist ik dat jij onderdeel van onze kudde mocht gaan worden en hoorde jij er vanaf die dag al helemaal bij. Elke dag herhaalde zich dit ritueel en iedere dag voelde ik me steeds zekerder van jouw aanwezigheid en van ons aankomende ouderschap.

De tweede keer dat ik mijn eigen lijf niet meer kon volgen was op Horse Event. Tijdens het inbrengen van mijn coachvraag bij Inge Kroesen kreeg zowel het paard als ik een hart-ritme meter om het lijf. Ik stond stil, aan de grond genageld met een paard rustig naast mij en toch had ik een hartslag van 145!? Dat riep toch ook al weer wat vragen bij me op......Zou het systemisch mogelijk zijn dat ik die hartslag kreeg vanuit een onbewust verlangen om jouw hartje zo de eerste keer te horen kloppen??? Mijn coachvraag ging over totaal iets anders.....maar mijn verlangen naar jou was misschien daar toch al onbewust systemisch meetbaar en groter......???

De derde keer was toen ik je in mijn lijf al echt begon te voelen en dan vooral op mijn verjaardag. Het tijdstip van mijn eigen geboorte. Ik werd spontaan en precies op dit tijdstip dat ik zelf geboren was wakker en werd vervuld met de blijdschap van mijn eigen vader en moeder. Ik voelde hun vreugde met betrekking tot mijn geboorte waar ze het altijd over hadden op mijn verjaardag jaar na jaar. Ik maakte Gunter wakker en voelde dat dit het moment was om te onderzoeken of al mijn gevoelens en vraagtekens tot dat moment juist waren. Eigenlijk wist ik het al heel lang zeker. Jij bent ons kind en je mag er zijn! Nu al in je minuscule wezen ben je al zo groot voor ons!
Ik herken en voel de vreugde van mijn ouders en mag deze vreugdegevoelens nu zelf ook samen met Gunter steeds meer gaan erkennen, voelen en delen met anderen.............wat een rijkdom!Ouder(s) i.r.t. Kind
Lieve kleine schat we zijn zo dankbaar dat jouw leven bij ons mag beginnen!
Liefs Gunter en Charlotte - jouw papa en mama.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten