zaterdag 23 oktober 2010

Faga: 22 mei 1976 - 13 okt. 2010


Faga en Charlotte


Faga bedankt voor wat ik van jou heb mogen leren. Ik was 11 jaar oud en wat was ik trots dat ik jou mocht gaan rijden en verzorgen! Samen met Fanny, Jennifer en de andere meiden van Stal Berghof dingen leren van jou en van elkaar. Samen opgroeien. Samenwerken met vallen en opstaan. Angsten overwinnen en lol maken samen. Hulp vragen, geven en ontvangen. Later weer andere kinderen die op jou hun lessen mochten leren. Stal berghof zal anders zijn nu jij er niet meer bent, jij bent Stal Berghof voor mij en voor vele anderen denk ik ook!


"It was not about how many times I fell down, it was about how many times I climbed back on!"


Tempo en richting controle na jaren eindelijk bereikt. Hoe strakker de teugel, hoe harder het ging met jou, zeker op de terugweg! Loslaten was aanvankelijk moeilijk te begrijpen. Daar was heel wat lef voor nodig, maar uiteindelijk gewoon de oplossing zo bleek.


Met en door jou ontdekte ik dat ik anderen iets kon leren.


Nu ik aan je terug denk, zie ik wat je me allemaal nog meer hebt meegegeven. Dingen die ik nu nog beter kan plaatsen en (h)erkennen. Wat een rijkdom om in mijn puberteit een pony als jij in de buurt te hebben!


Faga onwijs bedankt dat ik zoveel jaren van je heb mogen genieten en leren.


Mijn hart gaat uit naar jou.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten