zaterdag 14 januari 2012

Welkom bij CV-coaching.

Coaching door Charlotte van Iersel en Vlerk.

Waarom paardencoaching voor het individu of voor een team?
Omdat u wilt werken aan uw persoonlijke ontwikkeling (uw CV) op persoonlijk vlak of werkgerelateerd. U wilt kritisch naar uzelf kijken, maar ook naar anderen in uw team of in uw omgeving of uw familie. Ervaren waar de pijnpunten zitten, waar ze vandaan komen, ze (h)erkennen en hier vervolgens mee aan de slag gaan en ervaren hoe het ook anders kan. De paarden zullen u laten zien en ervaren dat lichaam en geest zo sterk met elkaar verbonden zijn, dat ze een eenheid vormen. Er bestaat bij een paard geen scheiding tussen wat een paard denkt en wat hij met zijn lichaam uitdrukt. Het is een bijzondere manier van reflectie en het is de perfecte start om te werken aan persoonlijke leerdoelen en/of betere bedrijfsresultaten!

Waarom coaching met paarden?
Paarden stellen u in staat om uw persoonlijke wereld te verkennen zonder oordeel. U leert met behulp van de paarden uw perspectief te verruimen en te objectiveren. Paarden vragen om authenticiteit, bij elke stap die u zet. Wanneer die stap oprecht is, dan vergroot dat hun veiligheid om samen als kudde te kunnen overleven. Door authentiek te zijn, ervaart u dat u meer in uw mars heeft dan u misschien aanvankelijk dacht. Er worden mogelijkheden aan u geopenbaard, die u zonder de spiegeling van het paard niet voor mogelijk had gehouden of waar u niet aan gedacht zou hebben. Paarden zijn in staat om belangeloos aan u te laten zien hoe de situatie werkelijk is. Ze leren u als het ware naar uw eigen situatie kijken alsof uzelf een buitenstaander bent. Op die manier worden uw persoonlijke illusies, afweer en uw vaste gedragspatronen op een ander niveau geactiveerd en is er ruimte voor een nieuwe visie op de situatie. Wat voorheen in uw onderbewuste plaatsvond, wordt nu bewust weergegeven. Het gevolg is dat er beweging op gang komt bij uzelf, maar ook bij anderen die er in relatie tot u of uw thema ook direct of indirect mee te maken hebben.

Waar vindt u CV-coaching?
In de omgeving van Tilburg en Turnhout.

Hoe gaan we te werk bij CV-coaching?
Over het algemeen werk ik buiten in de natuurlijke omgeving van mijn paarden. Op die manier heeft u de keuze om voor uzelf een plek te kiezen waar u zich in de wei op uw gemak voelt en veilig voelt. U ervaart de natuur, de rust en het hier en nu van dat moment, zoals de paarden en ik dat gewend zijn. Daarnaast hebben de paarden op die manier de vrije keuze om aan te sluiten en deel te nemen aan de coaching. Wat voor u aan de orde is, zal dan in beweging komen! Outdoorkleding is voor deze werkwijze daarom wel een aanrader. In overleg is een overdekte locatie eventueel ook mogelijk.

--------------------------------------------------------------------------------

Zou u graag een persoonlijke coaching, een teamcoaching, een familie-opstelling of een organisatie-opstelling met mijn paarden willen ervaren?
Neem dan contact op via info@CV-coaching.nl

Voor ervaringen van deelnemers m.b.t. CV-coaching kunt u ook eens kijken op:
www.CV-coaching.hyves.nl of op www.CharlottevanIersel.blogspot.com

Voor mijn persoonlijke ervaringen tijdens CV-coaching en mijn ontwikkeling als paardencoach kunt u meer lezen op:
www.CV-coaching.blogspot.com

Benieuwd naar mijn CV?
Kijk dan eens op be.linkedin.com/in/charlottevaniersel

Voor de meer informatie over de Interventie Toolkit van Achmea kijk op:
http://www.cv-coaching.blogspot.com/2012/01/cv-coaching-interventie-toolkit-achmea.html

Voor meer infomatie over de tarieven van 2012 kijk op:
http://www.cv-coaching.blogspot.com/2012/01/wwwcv-coachingnl-2012.html

CV-coaching is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te Tilburg onder nummer
54359740

Geen opmerkingen:

Een reactie posten