vrijdag 11 april 2014

The sky is the limit


'Droom 'n leven of leef je droom' is mijn bedrijfsmotto en levensvisie. 

Waarom doet niet iedereen dat dan?

Vaak is er 'iets' dat je tegenhoudt. Een angst, het vertrouwen in je (schijn-)zekerheid, een blokkade uit het verleden, een familietrauma, het verkeerde moment, je omgeving en/of de huidige omstandigheden.

Om er achter te komen wat jou nou precies tegenhoudt onderzoek ik graag met jou je 'droom' en dat 'iets'. Via het systemisch werk kiezen we dan een representant voor 'jouw droom' en een representant voor  dat 'iets' dat je tegenhoudt. Verder is er dan natuurlijk nog de mogelijkheid om andere zaken en/of mensen op te stellen. En soms geeft onze kudde paarden dan vanzelf al aan wat er nog meer nodig is om te komen tot nieuwe perspectieven en mogelijke kansen. Terug  naar je bron en leren aanvoelen wat het juiste tempo is en de juiste richting om te voelen dat 'the sky really is the limit'!

Dit kan voor een individu, maar dit is natuurlijk ook heel interessant om met je team te doen!

Hoe het werkt?

Kom dat zelf ervaren met CV-Coaching. Ik nodig je van harte uit en maak graag tijd om mijn persoonlijke ervaringen m.b.t. deze manier van opstellingen met je te delen d.m.v. ervaringsgericht leren en gewoon doen!

Graag tot ziens,
Charlotte van Iersel
www.CV-Coaching.nl
info@CV-Coaching.nl


Geen opmerkingen:

Een reactie posten