zaterdag 20 december 2014

Het Oefenveld 2015


Ervaringsgericht leren en gewoon doen!


Opzet Praktijkdag:
10:00-15:00uur
5 deelnemers
4 paardencoaches + Charlotte van Iersel


Mijn verlangen:
Ik wil dit oefenveld openstellen voor deelnemers en startende paardencoaches, zodat er veelvoudig ervaringen kunnen worden opgedaan m.b.t. paardencoaching op gedrags-, intrapsychisch- en systemisch niveau.

Ik wil via dit oefenveld de verbinding zijn tussen de deelnemers en de startende paardencoaches, zodat persoonlijke ontwikkeling laagdrempelig en toegankelijk wordt in Nederland en België.

Ik wil mensen laten ervaren wat het is om observant en/of representant te zijn in het oefenveld met paarden.

Bij de opzet van deze dagen ben ik uitgegaan van de bekende ordeningen en dynamieken in systemen:

Binding: Ik wil de verbinding veelvoudig tot stand brengen tussen mens en paard en het concept paardencoaching verbinden met uw dagelijkse werkelijkheid.
Volgorde: Deelnemer en startende paardencoach kiezen een datum om in het oefenveld te staan. Vervolgens laat ik de deelnemer aan de paardencoach toevallen aan de hand van de volgorde van inschrijving.
BalansEr is een balans in geven en nemen tussen de deelnemer, de paardencoach, de paarden en mezelf. De deelnemer stelt zich open voor dit oefenveld en mag zijn of haar verlangen opstellen of een coachvraag inbrengen tegen een zeer gunstig tarief. De (startende) paardencoach kan op deze manier in België en in Nederland, met mijn paarden, op mijn locaties en onder mijn begeleiding op een vertrouwde en veilige manier ervaringen opdoen en in beweging komen en/of blijven binnen dit vakgebied. Dus ervaringsgericht verder leren na of tijdens je opleiding én direct werken aan praktijkervaring en opbouw van je CV d.m.v. dit oefenveld.
Iedereen heeft evenveel recht op een plek in het systeem en daarom wil ik de prijs voor zowel de deelnemer als de paardencoach toegankelijk maken gelijk stellen op €30,-.
Mijn paarden en ikzelf delen vervolgens weer de profit met Stichting de Paardenkamp http://www.paardenkamp.nl

Voor meer informatie en aanmelden kunt u kijken op mijn Facebook Pagina:
'CV-Coaching: Het Oefenveld'
of een mailtje sturen naar info@cv-coaching.nlJe bent van harte welkom als:
 deelnemer 
en/of
paardencoach  

Graag tot ziens!

Charlotte van Iersel
www.CV-Coaching.nl

Aanmelden & meer Info via:
info@CV-Coaching.nl

1 opmerking:

  1. Ik heb vandaag ontzettend genoten en veel geleerd en ervaren in het Oefenveld van Charlotte, als beginnend coach en als deelneemster! Een dag die veel indruk heeft gemaakt. Bedankt :)

    BeantwoordenVerwijderen