woensdag 28 maart 2012

Retraite Weekend

MET CV-COACHING EN KP-KOEKNUFFELEN

Een weekend voor jezelf om uit te rusten, te helen wat om aandacht vraagt en om terug te keren naar innerlijke rust en balans. Deze individuele- en/of groepsretraite bij de paarden en/of koeien is een uitnodiging om ervaringsgericht op gevoelsniveau een onderzoek aan te gaan met betrekking tot jezelf en je omgeving. Het retraite onderdeel bij de paarden wordt wordt begeleid door Charlotte van Iersel en het retraite onderdeel bij de koeien door Kathleen Paeshuyse.
Door werkelijk contact maken met je binnenwereld zal je ook in staat zijn contact te maken met je omgeving, die andere persoon, het paard, de koe etc.. Wees daarin niet streng voor jezelf. Wordt zacht en heb jezelf weer onvoorwaardelijk lief.

LISTEN TO YOUR HEART,
IT MAY BE ON YOUR LEFT,
BUT IT IS ALWAYS RIGHT!


We helpen je om je te verbinden met je gevoel, je diepere wensen en je hogere weten. Het bijzondere is dat je daar niet extra je best voor hoeft te doen, maar dat het veel meer gaat over loslaten, over contact maken met je natuurlijke stroom en dat je ervaart hoe je je kunt laten leiden door je innerlijk weten. We doen dat door zonder oordeel te luisteren naar wat zich aandient, door te ontspannen, te delen en liefdevolle aandacht te geven en te ontvangen. Je mag gewoon helemaal zijn zoals je bent.

Mindfulness is hierbij de basis. Gewoon een weekend PUUR ZIJN met wat er is, zonder oordeel, met aandacht, mildheid en acceptatie tussen de paarden en de koeien.


Voor meer informatie over Kathleen Paeshuyse en haar bedrijf KP Koeknuffelen neem gerust eens een kijkje op http://kpkoeknuffelen.blogspot.com/Voor overnachtingsmogelijkheden werken we voor dit retraiteweekend samen met:


B&B DEN BUITEN

Wil je er een weekendje tussenuit en dit combineren met een heerlijke dag tussen de paarden en/of de koeien? Neem dan een kijkje op http://denbuiten.wordpress.com/

Jan en Karin houden een super mooie bed & breakfast open en bieden je een zeer gastvrije ontvangst. Mogelijkheden om te fietsen en te wandelen zijn er ook genoeg, aangevuld met paardencoaching en/of een koeknuffel, kan dit weekend niet meer stuk, toch?


LANDGOED DE HOEVENS

Hou je van natuurlijk genieten? Dan is Landgoed "De Hoevens" de perfecte accomodatie. Tussen de akkers, graslanden, lanen en bossen van Landgoed de Hoevens vindt u de rust en ruimte die u zoekt. Voor meer info kan u kijken op:
http://www.dehoevens.nl

Kamperen, verblijven in een blokhut of tipitent behoort allemaal tot de mogelijkheden om u een onvergetelijke, natuurlijk weekend te doen beleven. Ook in combinatie met een verblijf op deze locatie is een paardencoach- en/of koeknuffelervaring mogelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten