zaterdag 13 juli 2019

De ontwikkeling van de PraktijkwaaierHij was er eerst al in mijn hoofd en hart.
Toen kwam er de vraag van de mensen die stage bij mij liepen of ik dat ook kon omzetten naar iets wat ze in handen konden houden. Of ik dit met ze wilde delen, zodat ze het ook in hun eigen praktijk als #praktisch#instrument zouden kunnen gaan gebruiken.
Dat voelde voor mij als enorm compliment en het voelde vanuit mijn #juffenhart goed om mijn kennis via dit warme contact op die manier over te dragen.
Toen kwam de vraag of ik ook #workshops wilde organiseren. Dat voelde ook weer als een logische vervolgstap waarbij ik ook mijn #geesteskindje persoonlijk kon overhandigen aan de toekomstige gebruikers.
Toen de vraag kwam: ‘Kun je de Praktijkwaaier ook niet gewoon opsturen?’ Vond ik dat heel spannend, want die persoon kende mijn werkwijze, mijn verhaal en de kudde achter de Praktijkwaaier immers niet. Dus ontwikkelde ik het document met aanvullende informatie bij de Praktijkwaaier. Toen klopte het weer voor mij.
Inmiddels is de Praktijkwaaier verzonden naar #paardencoaches in #nederland #belgië #duitsland en gisteren ook voor het eerst naar #australië
Mijn moeder wenste voor haar dood, dat ik mijn passie de wereld zou laten #rondreizen ... deze stap in de ontwikkeling van de Praktijkwaaier is daarom voor mij persoonlijk enorm waardevol en van betekenis. Het maakt mij #trots op de weg die ik met mijn #paarden mag volgen en voel in dit soort momenten de #magie van de #liefde en de #verbinding met mijn #vakgenoten #wereldwijd
#dankbaar❤️

1 opmerking:

  1. Wat prachtig om de groei van jouw zaadje te lezen. Is de paardentrailer nog verkrijgbaar ?

    BeantwoordenVerwijderen